Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik için hazırlanan tanıtım filmi, sosyal medyada paylaşıma sunuldu. Film, paylaşıma sokulduğu ilk anlardan itibaren sosyal medya kullanıcıları arasında büyük ilgi gördü ve paylaşım rekorları kırdı. Şehzadeler Belediyesi’nin 5 yıllık hizmet ve projelerinin yer aldığı filmde, Başkan Çelik’in kendi sesinden vatandaşlara hitabı da yer aldı. Başkan Çelik tanıtım filminde vatandaşlara şöyle seslendi; “Çocukluğum bu şehrin sokaklarında geçti. Bu şehirde nefes aldım. Bu şehirde büyüdüm. Gençliğimin en güzel günlerini burada geçirdim. Aşımı, ekmeğimi, bu şehirde kazandım. Acılarımı da, mutluluklarımı da sevdalarımı da bu şehirde yaşadım. Bu şehirde huzur buldum. Ben bu şehri çok sevdim. Bu şehir benim şehrim. Bu şehir Manisa. Bu şehir Şehzadeler.  5 yıldır,  bu güzel kente, bu güzel insanlara hizmet ediyorum. Yokluklar içinde başladık. Çalıştık… Gayret ettik, emek verdik… Ve başardık. Hep birlikte başardık. Bu şehre muhteşem eserler kazandırdık. Birbirinden değerli hizmetlerle tanıştırdık. 5 yıldır sizlere hizmet ederken, ayrımcılık yapmadık. Partizanlık yapmadık. Bu şehirde nefes alan herkesi can bildik, herkesi kucakladık. Herkesi sevdik. Şehzadeleri sevgimizle besledik, aşkımızla nakış, nakış dokuduk. Bu 5 yılda asla halkımızdan kopmadık.    Milletin bize emanet ettiği makamlarda oturup, halka kibir yapmadık. Şımarmadık… Gönüllerinize girdik, gönüllerin başkanı oldum. Dürüstlükten, doğruluktan, şeffaflıktan asla taviz vermedim. Yetimin hakkını yemedim, yedirmedim. 
Değerli hemşerilerim, bugün alnımın akıyla bir kez daha karşınızdayım. Şehzadeleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’e taşıyacak yepyeni  projelerle, bir 5 yıl daha yeniden hizmetinize talibim. Emin olun ki gelecek geçmişten güzel olacak.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel