Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Başkan Çelik Sancaklıbozköy’de yeni sistemi anlattı

Her gün farklı bir mahalleye ziyaretler gerçekleştirip Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz gün Sancaklıbozköy Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 16 Nisan halk oylaması öncesinde mahalle ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Her gün farklı bir mahallede kahvehane ve ev ziyaretleri yapan Başkan Çelik geçtiğimiz akşam Sancaklıbozköy Mahallesinde kahvehane ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretler esnasında Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut ve teşkilat mensupları da eşlik etti. Sancaklıbozköy Mahallesinin tüm kahvehanelerini ziyaret eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, vatandaşlara 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması maddelerinin önemini anlattı. Halk oylaması sonucunu evet çıkması gerektiğinin altını çizen Başkan Çelik, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile Türkiye’nin daha hızlı bir şekilde büyüyüp lider ülke olma yolunda daha hızlı adımlar atılacağının altını çizdi. AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç da yaptığı konuşmada yeni sistem ile birlikte kalıcı istikrarın önünün açılacağını ifade etti. Kahvehane ziyaretlerinin ardından Başkan Çelik ve berberindekiler Sancaklıbozköy Mahallesinde 5 aileyi evinde ziyaret ederek yeni sistemi anlattı.

Anahtar Kelimeler:
şehzadelerBelediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel