Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

Baca tutuştu, 5 ev kül oldu

Edinilen bilgiye göre, Iklıkçı Mahallesi’nde Nurullah Şener'e (83) ait bir evin bacasında yangın çıktı. Ev sakinlerinin kendi çabalarıyla müdahale etmeye çalıştığı yangın hızla büyüdü. Yangının büyümesiyle birlikte ev sakinleri kendileri kendilerini dışarı attı. Alevler komşu evlere de sıçradı. Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerine haber verilmesi üzerine ekipler yangına müdahale etti. Uzun süre ekipler tarafından yangın kontrol altına alınmaya çalışılırken, ekiplere tanklarla su takviyeleri yapıldı. Yaklaşık 1 buçuk saatte kontrol altına alınan yangının diğer evlere de sıçraması önlendi. 
Yangın sonrası Nurullah Şener, Sabri Uysal, Hasan Erdem, Emin Özer ve Mustafa Uysal'a ait 5 ev yanarak tamamen kullanılamaz hale gelirken yangın sonucu ölen ya da yaralanan olmadı. 
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Anahtar Kelimeler:
Baca Tutuştu5 Ev Kül Oldu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel