Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Ayazören’de 200 tonluk su deposu inşaatı başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Ayazören Mahallesi’nin 16 kilometrelik altyapısını sil baştan yenilemesinin ardından 200 tonluk su deposunun da inşaatına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin ihtiyaçlarını gidermek için başladığı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından içme suyu ve kanalizasyon hattındaki yenileme çalışmaları noktalanan Ayazören Mahallesi uzun yıllar kullanacakları altyapı sistemine kavuştu. Noktalanan altyapı çalışmalarının ardından mahalleye 200 tonluk bir içme suyu deposu kazandırmak için de çalışmalar başladı. Deponun tamamlanması ile birlikte mahalle sakinleri yepyeni depodan içme sularını tüketecek.

Ayazören Mahalle Muhtarı Mehmet Emre, mahallelerine akla hayale gelmeyecek hizmetlerin ulaştığını ifade ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Mahalle Muhtarı Emre, “Allah Cengiz başkanımızdan bin kere razı olsun. Mahallemize akla hayale gelmeyecek hizmetler yapıldı. Tüm mahalle olarak şöyle diyoruz: ‘Hayaldi gerçek oldu.’ Mahallemizi 2’ye ayıran dere için de proje çalışmaları başladı. Ekipler sağolsun gelip, ölçüm yaptılar. Cenazelerimizi traktörlerle karşıdan karşıya geçiriyorduk. Cengiz Başkanım sağolsun bu sıkıntımızı da el attı" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Maski
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel