Öne Çıkanlar Kerbela 10 Ocak Çalışan Gazetecileri turgutlu haber Mimar Sinan üst geçidi tbmm genel kurulu

ATSO’dan üyelerini sevindiren karar

Üyeleri Alaşehir ve Sarıgöl’de bulunan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan yaptığı açıklamada oda yönetimi olarak aldıkları ortak kararla odada kayıt belgesi ve faaliyet belgelerinden ücret alınmayacağının müjdesini verdi.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan 19 Aralık 2016 tarihinde odada gerçekleştirilen Akreditasyon Denetimi sonucunda 5 yıldızlı oda olma statüsüne kavuştuklarını açıkladı. Avrupa Ticaret Odalarına verilen hizmet kalitesi ile odaları tarafından verilen hizmetlerin kalitesinin eşdeğer olduğunu belirten Seyhan, mart ayında TOBB’da yapılacak sertifika töreni ile bu önemli sertifikayı Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasına kazandıracaklarını belirtti.

Sarıgöllü ve Alaşehirli oda ortaklarına bir müjde veren Mustafa Seyhan, akredite olmanın en büyük özelliğinin üye memnuniyetine dayandığını belirterek, oda tarihinde bir ilki daha gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Seyhan şunları dile getirdi: "Odanın gelirler faslından olan oda kayıt sicil sureti ve faaliyet belgelerinden ücret alınmaması yönünde yönetimimizle birlikte bir karar aldık. Bu kararı almamızdaki etken üyelerimizden bize dönen geri bildirimlerde üyelerimizin serzenişlerini dikkate almak oldu. Yani bu almış olduğumuz kararla üye memnuniyetimizi ön planda tuttuk. Bundan sonra üyelerimiz oda sicil kayıt sureti ve faaliyet belgesini odamızdan talep ettiklerinde kendilerine belgelerini takdim ederek karşılığında hiçbir ücret talep etmeyeceğimizi taahhüt ederiz."

Odanın almış olduğu bu karar Sarıgöllü ve Alaşehirli oda üyeleri arasında memnunlukla karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel