Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Atatürk Spor Salonu açılışa gün sayıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nun açılışına sayılı günler kaldı.

Salihli’ye yapılan uluslararası standartlara sahip Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunun açılışı merakla bekleniyor. Uluslararası saha ölçülerine (IHF, FIVB, FIBA) uygun hentbol, voleybol ve basketbol sahası, 1 adet 6 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu, 1 çocuk havuzu, 4 giyinme-soyunma odası, uluslararası düzeyde hakem odası, ses-kayıt odası, antrenör odası, 1 kafeterya, 1 kondisyon salonu, idari ofisler, çocuk oyun odası, mescit, WC ve duş bölümlerinin yer aldığı Atatürk Spor Salonu, önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı öğrenildi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Atatürk Spor Salonu çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliği Salihli’ye yakışan bir spor salonu ve yüzme havuzu yaptıklarını belirten Başkan Kayda, bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yakın zamanda açılışını gerçekleştireceklerini belirten Kayda “Salihli’nin çocukları, hemşerilerimiz bu salondan yararlanacak. Spor camiasına ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel