Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Atatürk Büstü Yardım Sevenler Derneğinden

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür, program kapsamında yaptığı konuşmada, Atatürk’ü Anma Haftası ve Derneğin 90’ıncı yılı nedeniyle böyle bir etkinlik yaptıklarını söyledi. Yörür, “Böyle bir etkinliği yaptığımız için Türkiye Yardım Sevenler Derneği olarak onur duyuyoruz. Atamıza ne yapsak az. Öğrencilerimize armağan ettiğimiz bu köşe için mutluyuz. İnşallah hayırlı olur” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesine teşekkür etti. Programın ardından, Okul Müdürü Mustafa Döğen, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesine yaptıkları anlamlı etkinlik için plaket takdim etti.
Okulda düzenlenen programa, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür, Büyükşehir Belediye Başkanı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Okul Müdürü Mustafa Döğen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel