Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Aşık Veysel’i Anma Programı
Alaşehir’de Ahmet Altan Anadolu Lisesi ve Alaşehir Yunus Emre Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından 2016 Yılı Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Aşık Veysel Anma Programı düzenlendi.
Ahmet Altan Anadolu Lisesi ve Yunus Emre Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Aşık Veysel’i Anma Programına Alaşehir kaymakamı Osman Bilgin eşi İlknur Bilgin, Ahmet Altan Anadolu Lisesini yaptırtan iş adamı Ahmet Altan ve vatandaşlar katıldılar. Programda müzik öğretmenlerinden oluşan Ala Oda Orkestrası ve Ahmet Altan Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan koro Aşık Veysel’in eserlerini seslendirdiler. Meslek Yüksek Okulu Anfisi’nde yapılan kutlamaya Alaşehirliler yoğun ilgi gösterdi. Programda Aşık Veysel’in kendi sesinden şiirleri ve bağlama dinletisi gerçekleştirildi. Geceye misafir sanatçılar olarak katılan Alaşehir’de değişik okullarda görev yapan 6 müzik öğretmeninden oluşan Ala Oda Orkestrası’nın eserleri de seslendirildi. Ahmet Altan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından seslendirilen Aşık Veysel’in eserleri ise gecede duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel