Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Alaşehir Belediyesi’nden "Çek Gönder" projesi

Alaşehir Belediyesi, düzenlediği "Çek Gönder" yarışmayla vatandaşların çektiği fotoğraflar, açılacak sergide yer alacak.

Alaşehir Belediyesi, Alaşehir’in tanıtımına katkı sağlamak amacıyla fotoğraf sergisi açacak. Sergi için "Çek Gönder" isimli bir yarışma düzenleyen Alaşehir Belediyesi, vatandaşların çektiği fotoğrafları da sergide ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Sergiye katılmak isteyen vatandaşlar 4 Nisan gününe kadar çektikleri fotoğrafları Alaşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarına mesaj atması ya da Alaşehir Belediyesi’nin mail adresine göndermesi bekleniyor. Yarışmaya daha önce başka yarışmalara katılmış ve ödül almış fotoğrafların yer alamayacağı belirtilirken, yarışmacıların Alaşehir’de çekilmiş tarihi mekan fotoğrafları dikkate alınacak. Öte yandan fotoğraf karesinde yarışmaya katılacak vatandaşların ya da tanıdıkları da yer alabileceği bildirildi.

Yarışma için gönderilen fotoğraflar önce Alaşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabında beğeniye sunulacak. En çok beğeni alan fotoğraf ise Alaşehir Belediyesi tarafından açılacak sergide yer alacak. Fotoğraf gönderen vatandaşların aynı zamanda adı, soyadı, telefon numarası ve fotoğrafın ayrıntılı bilgisinin de mesajda yer alması gerekiyor. Yarışma kriterlerini taşıyan fotoğraf gönderen tüm vatandaşlara ise Alaşehir Belediyesi tarafından hediye verileceği de açıklandı.

Anahtar Kelimeler:
Alaşehir Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel