Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Alaşehir Belediyesi okulun yıkılan bahçe duvarını yaptı

Etkili olan yağışlar sonrası Beş Eylül İlkokulunun yıkılan bahçe duvarı Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yeniden yapıldı.

Geçtiğimiz haftalarda ilçede etkili olan yağışlar sonrası bahçe duvarı toprak kayması sonucu yıkılan Beş Eylül İlkokulunun bahçe duvarı Alaşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yeniden yapılarak öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim öğretime devam etmelerini sağladı.

Eğitime her zaman destek verdiklerini ve vermeye de devam ettiklerini dile getiren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “İlçemizin eski okullarından olan Beş Eylül İlkokulunun bahçesindeki istinat duvarı yağışlar ve toprak kayması sonucu yıkılmıştı. Çocuklarımızın teneffüs arasında kullandıkları okul bahçe duvarı tehlike oluşturuyordu. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı bayındırlık işçilerince hafta sonu yıkılan duvar örülerek tamiratı yapıldı.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Alaşehir Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel