Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Akpınar İçmesuyu Tesisi revize edildi

Yaz aylarında Manisalıların su sıkıntısı çekmemesi için çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinin su ihtiyacını karşılayan Akpınar İçme Suyu Arıtma Tesisinde 600’lük hattı ve 7 adet kelebek vanayı yenileyerek modern bir sistem dizayn etti.

Kesintisiz ve daha sağlıklı içme suyu temini için çalışan MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara yeni nesil sistemlerle içme suyu ulaştırmak adına adımlar atıyor. Bu kapsamda, Şehzadeler ilçesinin su ihtiyacını karşılayan Akpınar İçme Suyu Arıtma Tesisinde başlayan revizyon hamlesine bir yenisi daha eklendi. MASKİ ekipleri tesisten içme suyu deposuna su basılan 600’lük hattı yenileyerek modern bir yapı kurdu. Ayrıca, tesisin motor dairesinde bulunan ve kullanım ömrünü tamamlamış 7 adet kelebek vana da değiştirildi. İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir ve şube müdürleri çalışmaları yakından takip ederek, bilgi aldı.

“Tesislerimizi revize ediyoruz”

Avrupa standartlarında içme suyu sistemleri için mesai harcadıklarını ifade eden İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den aldıkları talimatlar doğrultusunda çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini ifade etti. Demir, “Manisalıların daha sağlıklı, kaliteli ve modern sistemlerle su ihtiyaçlarını karşılamak için uğraş veriyoruz. Yaz mevsimi öncesinde de tesislerimizi revize ediyoruz. Akpınar İçme Suyu Arıtma Tesisimiz modern yapısıyla Şehzadeler ilçemizin su ihtiyacını karşılıyor. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, bakım-onarım ve revizyon çalışmalarına devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün destekleri ve talimatları doğrultusunda vatandaşlarımıza hak ettiği hizmeti sunuyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Akpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel