Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Akhisar’da Feridun Düzağaç konseri

Manisa’nın Akhisar ilçesinde sahne alan rock şarkıcısı Feridun Düzağaç, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Gazeteci Yazar İrfan Değirmenci ile birlikte konser öncesi ilk kez oy kullanacak gençlerle birlikte beyaz güvercinleri gök yüzüne bıraktı.

Akhisar’da ’Hayır’ Gönüllülerinin katkıları ile Ada Medya Organizasyon tarafından düzenlenen Feridun Düzağaç konserinde Akhisarlılar, Akhisar Belediyesi Dev Öğrenci Amfi Tiyatroyu doldurdu. Dün gece saat 21.00’de başlayan konser öncesi CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Gazeteci Yazar İrfan Değirmenci, sanatçı Feridun Düzağaç ve ilk kez oy kullanacak gençler ile birlikte sahneye çıkarak ellerindeki beyaz güvercinleri gökyüzüne bıraktı. Ardından sahneye Akhisarlı rock grubu gençler çıkarak şarkılarını seslendirdi ve İzmir Marşı ile son buldu. Feridun Düzağaç konseri öncesi gazeteci İrfan Değirmenci de sahneye çıkarak konuşma yaptı. Değirmenci, kendisini dostlarının sofrasında olduğunu hissettiğini ve ’Hayır’ demenin iyi geldiğini söyledi.

Ardından sahneye çıkan rock müzisyeni Feridun Düzağaç şarkılarıyla Akhisarlıları coşturdu. Söz ver isimli şarkısıyla konserine başlayan Düzağaç, sevilen şarkılarını Akhisarlılar için seslendirdi.

Anahtar Kelimeler:
ManisaAkhisar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel