Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

100. yıla 100 motosikletli nikah

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Manisa’da ilginç anlara da sahne oldu. 19 Mayıs’ta düzenlenen törenle dünya evine giren Zafer Çetinkaya ve Tülay Rabiş, motosiklet tutkunu arkadaşlarıyla birlikte Manisa’da 100 motosiklet ile konvoy oluşturdu. Manisa sokaklarında motosikletleriyle turlayan grup, Zafer Çetinkaya ve Tülay Rabiş önderliğinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Zabıta Daire Başkanı Mustafa Duman tarafından karşılanan motosiklet tutkunu grup, Daire Başkanı Mustafa Duman’a 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çiçek takdim etti. Çetinkaya ve Rabiş çiftini tebrik eden Zabıta Daire Başkanı Mustafa Duman da motosiklet tutkunu gruba Türk Bayrağı ve kaşkol hediye etti. Motosiklet tutkunu çift ve arkadaşlarının oluşturduğu konvoyu Manisalılar da ilgiyle takip etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel