Öne Çıkanlar enflasyon açıklaması Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Kula Devlet Hastanesi Serbest Gündem izmir istanbul

Cengiz Kurtoğlu Ahmetli’de sahne aldı

Fantezi müziğin yaşayan efsanesi Cengiz Kurtoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kurtuluş gününe özel konserinde Ahmetli’ye unutulmaz bir gece yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa merkezi ve ilçelerinin kurtuluş günlerinde birbirinden ünlü ve önemli isimleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Ahmetli’de, fantezi müziğin en güçlü isimlerinden Cengiz Kurtoğlu sahne aldı. Ahmetli Belediyespor Stadı’ndaki konseri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orçun Abalı, Manisa Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Ahmetli sakinleri, büyük bir coşkuyla karşıladıkları Başkan Cengiz Ergün’e etkinlikten dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Ahmetli’nin 95. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Sanatçı Cengiz Kurtoğlu, “Bizleri bu akşam burada buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Sevgili Cengiz Ergün, gönül dostu, çalışkan adam, iyi kalpli insan, ailenizin içinden biri Uzun yıllardır karşılıklı sevgi ve saygıyı koruduğumuz, başarılarını her zaman takdir ettiğimiz çok değerli kardeşime teşekkür ediyorum” dedi.

Havai fişekler ve alkışlar eşliğinde sahneye gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bugün çok özel bir gün. En zor şartlar altında bizlere Cumhuriyeti armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Buradaki gençlerden de ricam bu geçmişi gelecek kuşaklara aktarmalarıdır. İnşallah bu ülke çok daha coşkulu kurtuluş günlerini yaşayacaktır. Sizlere bu coşkuyu yaşatan, yıllardır gönüllerde taht kurmuş değerli müzisyen Cengiz Kurtoğlu’na da çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ahmetli’ye yapılan ve yapılacak projeleri de bir kez daha hatırlatan Başkan Ergün, “Hizmetin siyaseti olmaz. Oy vermiş vermemiş hiç önemli değil. Önemli olan sizlerin mutluluğu ve refahıdır. Kalanı sandıkta bir oya bakıyor. Verenden de vermeyenden de Allah razı olsun” diye konuştu.

Başkan Ergün, Sanatçı Cengiz Kurtoğlu’na çiçek takdim ederek Manisa’ya özgü ürünler hediye etti. 1980’lerden 2017 yılına dek dillere dolanan birçok şarkısını seslendiren Kurtoğlu’na, Ahmetlili sevenleri bir ağızdan eşlik etti. Büyük ilgi gören sanatçı, ilçeye unutulmaz bir gece yaşattı. Konser, Manisa Büyükşehir Belediyesi Televizyonu’ndan da canlı olarak yayınlandı.

Anahtar Kelimeler:
CengizKurtoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel