Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem şehitler için kınama

CİHAN ÇAKAN'DAN 'YANA YAKILA'


Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle müzik piyasasında yerini almaya hazırlanan Cihan Çakan’ın şarkısının söz ve müziği yakın arkadaşı olan Nezih Üçler’e ait. Aranjesini Erhan Bayrak’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Emrah Özbilen’in oturduğu ‘’Yana Yakıla’’ klibi Marmaris’in Kaleiçi sokaklarında, Yalancı Boğaz’da ve Marmaris’in eşsiz koylarında çekildi. 

İzmir’de mandolin ustası bir dedenin, ud yapımcısı bir babanın ve piyanist bir amcanın bulunduğu müziksever bir ailenin tam içine doğan Cihan Çakan, müziğin kalbinde büyüdü. Bir dönem konservatuvarda balet olarak kariyerini çizmeye karar verse de müzikten kopamayacağını anlayarak konservatuvarı bırakıp, müzik yolculuğuna devam etti.

Müzik tutkunu bir ailenin içinde işin mutfağından gelen Cihan Çakan, babası gibi hem ud yapmayı hem de ud çalmayı biliyor. Telli enstrümanların hepsini çalabilen müzik tutkunu sanatçıya, sahnelerinde gitarı eşlik ediyor. Sahne üzerinde 17 yılı geçen sanatçının başta İzmir, Eskişehir, Ankara, Bodrum, Çeşme ve Marmaris olmak üzere birçok farklı ilde çalışmaları olmuştur.

Haber : Hasret Dilek Delier
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel