Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Turgutlu Belediyesi’nden engelli araçlarına ücretsiz tamir

Turgutlu Belediyesi, ‘Engelsiz Turgutlu’ için yürüttüğü çalışmaları kapsamında engelli vatandaşların arızalanan akülü araçlarını ücretsiz olarak tamir ediyor.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in büyük önem verdiği sosyal sorumluluk çalışmaları doğrultusunda çalışan Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda engelli vatandaşlara akülü araç tamir desteği veriyor. Belediye hizmet binasında yer alan atölyede ücretsiz olarak tamir edilen akülü araçlar engelli vatandaşların yüzlerini güldürüyor. Engelli akülü araçlarının tamir, bakım ve onarımlarının yüksek maliyetli olması sebebiyle böyle bir hizmet verdiklerini belirten Başkan Şirin, “Kent yaşamı bir bütün olarak düşünüldüğünde, engelli bireyler için zaman zaman zorlayıcı durumlar ortaya çıkabiliyor. Arazi yapısı ve araçların kalitesinden dolayı kullanılan akülü ve aküsüz tekerlekli sandalyeler de doğal olarak kimi zaman arızalanıyor. Bu durum, engelli bireylerin kendileri ve yakınları için olumsuz sonuçlar doğuruyor. Akülü ve aküsüz tekerlekli sandalyelerin bakım ve onarım maliyetlerinin yüksek olması dolayısıyla bizler de Turgutlu Belediyesi olarak engelli araçlarının tamir ve bakımını ücretsiz olarak yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın seyahat engellerini ortadan kaldırmak adına böyle bir hizmet veriyoruz. Dün olduğu gibi bugün de yarın da engelli hemşerilerimizin yanlarındayız. Onların ihtiyaçlarını imkanlarımız dahilinde karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
ManisaTurgutlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel