Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Bayram öncesi engelli ve kimsesizlere özel hizmet

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde Yunusemre Belediyesi tarafından evde bakım hizmeti alan engelli ve kimsesiz vatandaşların kişisel bakım ve temizlikleri gerçekleştirildi.

Yunusemre Belediyesi, evde bakım hizmeti çalışmaları kapsamında Kurban Bayramı öncesi evde bakım hizmetlerinden faydalanan yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşların evini temizledi, kişisel bakımını yaptı. Barbaros Mahallesi’nde yürüme sorunu yaşayan eşiyle birlikte yaşamını sürdüren 86 yaşındaki KOAH hastası Salim Demir’in evi evde bakım hizmeti ekibi tarafından temizlendi. Bayram öncesi, kişisel bakımı da yapılan Salim Demir’in mutluluğu gözlerinden okundu. Yunusemre Belediyesine teşekkür eden Salim Demir, “Belediye ekiplerimiz düzenli olarak evimi temizliyor. Sakallarımı ve saçlarımı kesip kişisel temizliğimi yapıyor. Kurban Bayramı öncesi bize moral oldu. Allah belediye başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’den razı olsun” dedi. Salim Demir’in kızı Gülistan Altan ise hizmetten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle anlattı: “Kardeşimiz belediyeye ulaştı. Belediyenin ekibi düzenli olarak babamın evini temizleniyor. Tıraşını yapıyor. Yapılan hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz”

Kaynak Mahallesi’nde annesiyle beraber yaşayan doğuştan bedensel engelli Nesibe Bozdağ’ın evi de evde bakım ekibi tarafından temizlendi. Evi temizlenen Bozdağ, Yunusemre Belediyesi’yle hayatının kolaylaştığını belirterek, “Bedensel engelli olduğum için evimizin ihtiyaçlarını karşılayamıyordum. Arkadaşlarımız belediyemize başvuruda bulundu. Belediye ekiplerimiz düzenli olarak gelerek evimizi temizleme çalışması yapıyor. Ekiplerimize ve Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye yapılan hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel