Öne Çıkanlar eğitim bir sen Mehmet Akın ramis şiyak WeWalk Akıllı Baston köprü çalışmaları

Yunusemre'de yılın son meclisi toplandı

Yunusemre Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda 22 madde görüşüldü. 2 oturum halinde yapılan toplantıda istifa eden CHP’li Meclis Üyesi İlksen Özalper’in yerine İYİ Partili Ayten Arzu Kızılkaya gelirken; belediye başkanı Çerçi yeni meclis üyesine başarılar diledi. Yenimahalle’de evleri kentsel dönüşüm dolayısıyla yıkılan, ancak yönetmelik değişikliği dolayısıyla mağdur olan ev sahiplerinin yaşadığı sıkıntı meclis gündemindeydi. Vatandaşların sıkıntısına çözüm üreten meclis, onların sıkıntısını aşmasına imkan tanıdı. Yapılacak çalışmayla ev sahiplerinin sorununun çözüldüğünü anlatan Başkan Mehmet Çerçi, meclis üyelerine teşekkür etti. 2020 yılı KAYSU tarifesi de meclis gündemindeydi. Tarifenin yeniden gelen talepler de dikkate alınarak güncellendiğini dile getiren Başkan Çerçi, amaçlarının kimseyi mağdur etmemek olduğunu söyledi. Karar oy çokluğu ile meclisten geçti. Meclis üyeleri 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 85. Yılını da kutlayarak Türkiye’nin bu konuda dünyaya öncülük ettiğine vurgu yaptı.
Bu yıl 11-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek 5. Uluslararası Yunus Emre Günleri’ne davet eden Belediye Başkanı Çerçi, güzel bir organizasyona imza attıklarını söyledi. Başkan Çerçi, “Değerli Türk Düşünürü Yunus Emre’nin öğretilerini gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla yola çıktığımız organizasyonumuzun bu yıl 5.sini düzenliyoruz. Güzel bir program hazırladık. 11-18 Aralık tarihleri arasında yapacağımız organizasyonda ülkemizin önde gelen tarihçilerinden Prof. Dr. İlber Ortaylı başta olmak üzere değerli isimleri ağırlayacağız. Etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız” diye konuştu.
Ocak ayı meclis toplantısının 7 Ocak 2020 Salı günü saat 17.30’da yapılması kararlaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel