Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

GYD Başkanı İsmail Aydın'dan TGF Başkanı Yılmaz Karaca'ya Anlamlı Hediye

Bursa’nın Gürsu ilçesinde yapılan başkanlar konseyi toplantısına 100 ün üzerinde gazeteci katıldı. Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği de toplantıya başkan İsmail Aydın ve başkan vekili Alaettin Yakın ile birlikte katıldı. 19 Mayıs günü yapılan başkanlar konseyi toplantısında Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca’ya Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği başkanımız günün anısını Atatürk portresi hediye etti TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca Manisa derneğimiz bu anlamlı günde anlamlı bir Atatürk portresi hediye etmesi beni çok gururlandırdı başkanımıza ve Manisa da ki gazeteci meslektaşlarıma bu güzel jestten dolayı teşekkür ediyorum bu güzel ve anlamlı hediyeyi federasyonumuzda en güzel yere asacağız dedi. 

Manisa Gazeteciler ve yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın da yaptığı konuşmada “Türkiye Gazeteciler Federasyonuna 2018 yılı sonunda yapmış olduğumuz üyelik başvurumuzun kabul edilerek TGF üyeliğimiz kabul edildi öncelikle genel başkanımız Yılmaz Karaca ve Yönetim kurulu üyelerine temsil ettiğim Manisalı gazeteciler adına teşekkür ediyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel