Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

Yunusemre yeni girişimcilik kursu başlatıyor

Yunusemre Belediyesi, İş-Kur ve KOSGEB ortaklığıyla düzenlediği girişimcilik kurslarına devam ediyor. Ekonomiye can vermek isteyen girişimcileri kursa katılmaya davet eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, belediye olarak 9. Girişimcilik Kursunu açacaklarını kaydetti.

Her daim girişimcileri destekleyen ve açtığı girişimcilik kursları ile ekonomiye katkıda bulunan Yunusemre Belediyesi, bu hizmetini sürdürüyor. İş-Kur ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenecek kurslara katılmak isteyen vatandaşların, 25-28 Eylül tarihleri arasında İş-Kur İl Müdürlüğü’ne başvurularını yapabileceği kaydedildi. Başvurular sonucu 29 Eylül’de mülakatla belirlenen 25 kursiyerin, 9 -12 Ekim tarihlerinde Belediye Meclis Salonu’nda verilecek olan kurslara katılacağı ifade edildi. Girişimci vatandaşları kurslara katılmaya davet eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar 215 girişimci, belediyemizin düzenlediği kurslarda sertifikalarını aldı. Bu kurslarımıza bir yenisini ekliyoruz. Girişimcilerimize yönelik 9. kez kurs düzenleyeceğiz. 9 - 12 Ekim tarihleri arasında 32 saatlik girişimcilik kursu düzenleyeceğiz. Eğitim alan girişimci adaylarımız kendi işletmelerini kurarlarsa KOSGEB yeni girişimci desteğine başvuru hakkını elde edebilecek. Vatandaşlarımıza yönelik girişimcilik kurslarımız devam edecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
YunusemreBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel