Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Başkan Çerçi vefat eden zabıta memurunu unutmadı

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Zabıta Haftası dolayısıyla geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Metin Yılmaz’ın kabrini de ziyaret ederek dua etti.

Yunusemre Belediyesi’nde Zabıta Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Yaşam Koçu Sema Yıldırım tarafından Meclis Toplantı Salonu’nda Zabıta personeline yönelik Etkili İletişim ve Beden Dili konulu seminer düzenlendi. Daha sonra Yunusemre Belediye Meclis Lokali’nde Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Dandin, İdris Avşar ve Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan tarafından Zabıtanın 191’inci yıldönümü nedeniyle pasta kesildi. Daha sonra Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma törenine katıldı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin ile beraber Yunusemre Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personelinin Zabıta Haftasını kutladı. Başkan Çerçi, Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar ve Zabıta personeli ile beraber geçtiğimiz günlerde vefat eden Metin Yılmaz’ın kabrine ziyarette bulunarak merhuma dua etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Zabıta Teşkilatının çok önemli görevleri olduğunu belirterek, “Zabıta teşkilatının belediyelerimizde çok önemli görevleri vardır. Geçtiğimiz günlerde Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan Metin Yılmaz kardeşimiz vefat etti. Bizler de merhumun kabrini ziyaret ederek dua ettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Zabıtalık, stresli bir görevdir. Personellerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Yunusemre Belediyesi olarak bizler geniş bir aileyiz. Çok sayıda projelerimiz var. Bu projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Büyük bir vizyon ile şehrimizin geleceğini inşa ediyoruz. Zabıta personelimize görevlerinde başarılar diliyor ve Zabıta Teşkilatının 191. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.

Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar da, Zabıta Haftasının hayırlı olmasını dileyerek, “Bizler halkımızın güvenliği ve huzuru için özveriyle çalışıyoruz. Bu vesile ile Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi’ye ve Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Dandin’e nazik ziyaretlerinden ötürü şahsım ve mesai arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
YunusemreBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel