Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Ankaralı Ayşe’den Kulalılara Bayram Konseri

Kula Belediyesi’nin Kurban Bayramı ve Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Ankara oyun havaları ile özdeşleşen sanatçı Ankaralı Ayşe Dinçer, Kulalılara coşku dolu bir bayram yaşattı.

Kula Belediyesi’nin, Kurban Bayramı ve 4 Eylül Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümü kutlamaları dolayısıyla hazırladığı “Bayram Coşkusuyla Kurtuluş Konserleri” kapsamında ünlü sanatçı Ankaralı Ayşe Dinçer Kula’da sahne aldı. Yunus Emre ve Şehit Ömer Halis Demir Kent Meydanı’nda Bayramın 3’üncü günü gerçekleştirilen konserde sahne ayakkabılarını çıkararak yerine kırsal kesimlerde çiftçi kadınların tarlada giydikleri delikli naylon ayakkabı giyerek seyircilerin arasına giren Ankaralı Ayşe, söylediği birbirinden hareketli oyun havaları ile Kulalılara müzik ziyafeti verdi. Ankaralı Ayşe’nin sahne performansı izleyenlerden büyük beğeni toplarken sık sık seyircilerin yanına giden ünlü sanatçıya Kulalılar, Anadolu motifleri ile işlenmiş yazma, patik ve yöresel ürünler hediye etti.

Konseri Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir ve Kula Belediye Meclis üyeleri, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile binlerce Kulalı vatandaş katıldı. Konserden önce ünlü sunucu Ateş, Kula’nın tüm mahallelerini tek tek sayarak izleyenlerle tempo tuttu. Ankaralı Ayşe Dinçer’in sahne almasıyla şölene dönüşen konserde Kulalılar, seslendirilen şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Konser sonunda Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ankaralı Ayşe’ye Kula’yı temsilen sembolik Tarihi Kula Evi hediye etti.

Anahtar Kelimeler:
KulaBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel