Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

Poyraz Mahallesine hayvan içme suyu göleti yapılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgeleri kalkındırma çalışmaları kapsamında Salihli Poyraz Mahallesi’nde hayvan içme suyu göletini tamamlayarak, üreticilerin hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi geçim kaynağı hayvancılık olan üreticilerin yaz aylarında hayvan sulaması yönünde büyük bir sıkıntı yaşamaması için Salihli Poyraz Mahallesi’nin ihtiyacının karşılanması için hayvan içme suyu göletinin çalışmalarını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu, üreticilerin istekleri ve taleplerini eşit oranda yerine getirmek için tüm ilçelerde çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Bu göletin Poyraz Mahallesi’ndeki üreticilere hayırlı olmasını diliyorum. Kırsal Hizmetler Dairesi olarak 17 ilçede hizmetlere hız kesmeden devam ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MANİSA BÜYÜKŞEHİR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel