Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa aile hekimleri derneği manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

ALTIN FİYATLARI ARTIYOR MU?

Çeyrek Altın an itibarıyla 436.88 Türk lirası seviyesinden alınırken, 468.00 TL üzerinden müşteri buluyor. Özel günlerin değişmez hediyesi çeyrek altın en büyük piyasa hacmine sahip emtialardan biri. Çeyrek altın geçtiğimiz hafta ortalama 441.60 TL üstünden işlem görmüştü.

Altın piyasasının temel göstergesi olan gram altın ise alış fiyatı: 436.88Türk lirası, satış fiyatı: 468.00 Türk lirası olarak belirlendi. Gram Altın fiyatlarının geçen haftaki ortalaması 274.06 Türk lirası olarak gerçekleşmişti. Çeyrek altınla birlikte altının gramı da hiç durulmuyor.

Son olarak da Cumhuriyet Altını ise an itibariyle 1794.20 TL düzeyinden alınırken, 1845.50 Türk lirasıüzerinden talep görüyor. Teklik Cumhuriyet altını geçtiğimiz hafta ortalama 1814.42 lira üzerinden işlem görmüştü. Geçtiğimiz hafta ve ayın verileriyle birlikte değerlendirildiğinde güncel Cumhuriyet altını fiyatları anlam kazanıyor.

Piyasalar işlem hacminin yanı sıra para piyasasının ana kılcallarını haiz oyuncuların yer aldığı küresel gelişmeleri de yakından takip ediyor. Dolar fiyatlarının en belirleyici faktörü olan Amerika ile ticaret savaşlarının devam edip etmeyeceği, ülkemizle birlikte Asya ülkelerinde düğün sezonunun başlayıp başlamadığı gibi faktörler altın piyasasını şekillendiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel