Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Yeni eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmaları değerlendirdiler

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçedeki görevli okul müdürleri bir araya gelerek, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi toplantı yaptı.

Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen toplantıda oluşturulan komisyonla, yeni eğitim öğretim yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Etem Dağlı ile Adem Sümen önderliğinde düzenlenen toplantıda, geçtiğimiz eğitim öğretim sezonunda yapılan çalışmaların değerlendirilmesi yapılarak, 2017-2018 eğitim öğretim sezonunda yapılacak olan çalışmalar ele alındı. Okul müdürlerinin de çalışmalarını ve düşündüğü projeleri aktardığı toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel