Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Yunusemre’den örnek geri dönüşüm

Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri eski ahşap malzemeleri geri dönüştürerek ilçedeki parkların ve muhtarlık binalarının etrafını ahşap çitlerle çeviriyor.

Türkiye’nin en modern yaşam alanlarını kurma iddiasıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Yunusemre Belediyesi ilçede bulunan parklarda çocukların güvenle oynayabilmeleri için parkların etrafını belediye marangozhanelerinde geri dönüşümü gerçekleştirilen ahşap çitler ile çeviriyor. İlçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de çit çevirme çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, ilçede bulunan parkların etrafını ahşap çitler ile çeviriyor. Cumhuriyet Mahallesi, Sarma Mahalle Muhtarlığı, Akmescit Sağlık Ocağı, Kayapınar Mahalle Muhtarlığı, Merkez Belediye Bahçesi, Muradiye 23 Nisan Parkı, Karaali Çocuk Parkı, Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Tıp Fakültesi Hastane Bahçesi, Horozköy Tren İstasyonu ve Batı Kışla Jandarma Alay Komutanlığı bahçesinde toplam 800 metretül ahşap çit çevirme işlemi gerçekleştirildi. Ahşap çitlerin geri dönüştürülerek günlük hayata kazandırılmasının önemine değinen Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, çit çevirme işlemleri ile parkların aynı zamanda daha güvenilir hale geleceğini vurguladı. Başkan Çerçi, “Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz örnek bir dönüşüme imza attılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Belediyemizin marangozhanesinde atıl durumda olan ahşap malzemelerin geri dönüşümü sağlanıyor. Geri dönüşümü gerçekleştirilen bu malzemeler ile belediyemiz sınırları içerisinde yer alan parklar, muhtarlık bahçeleri ve talep edilen kamu alanlarının etrafını ahşap çitler ile çeviriyoruz. Bu yıl içerisinde yaklaşık 800 metretül çit çevirme işlemi gerçekleştirdik. Ekiplerimiz bu yıl içerisinde bin metretülün üzerinde bir çit çevirme işlemi gerçekleştirecek. İnşallah 2018 yılında da hedefimiz bin metretül daha ahşap çit çevirmek” diye konuştu.

Sarma Mahallesinde gerçekleştirilen çit çevirme işlemlerinin mahalle muhtarlığı ve mahalle halkının zaman geçirdiği kahvehanenin etrafında güzel bir görüntü oluşturduğunu belirten Sarma Mahalle Muhtarı İbrahim Karabiber, yapılan çalışmalardan dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti. Mahalle sakini İskender Barış, mahallelerinde gerçekleştirilen ahşap çit çevirme çalışmaları için teşekkür etti. Cumhuriyet Mahallesi sakini Mehmet Said Aksu ise ahşap çitlerin mahallelerine güzellik kattığını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
YunusemreBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel