Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Güzelyurt’a yeni pazar yeri

Yunusemre Belediyesi 2017 Eylül Ayı Meclis Toplantısında pazar yerleri ile alakalı açıklamada bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Can Mercül, “Güzelyurt Mahallesine yapılacak pazar yeri ile ilgili ihaleye çıkıldı. 19 Eylül’de ihalenin yapılıp yer tesliminin ardından pazar yerinin yapımına başlanacak” dedi.

Yunusemre Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis Başkanvekili Veli Doğdu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 21 madde görüşüldü. Toplantıda Yunusemre Belediyesi ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasındaki şartlı bağışın kabulünün görüşülmesi konusundaki gündem maddesi ile Hafsa Sultan Mahallesindeki pazar yeri projesinin çalışma aşamaları hususundaki rapor oy birliği ile kabul edildi. AK Parti Grup Başkanvekili Can Mercül, Pazar yerleri ile ilgili yaptığı açıklamada “Daha önceden alınan meclis kararları doğrultusunda Güzelyurt Mahallesine yapılacak pazar yeri ile ilgili ihaleye çıkıldı. 19 Eylül’de ihalenin yapılıp yer tesliminin ardından pazar yerinin yapımına başlanacak” dedi.

Toplantıda ayrıca Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna 2017 - 2018 Sezonu için ayni ve nakdi yardım yapılması talebi, Plan ve Bütçe ile Spor Komisyonuna havale edildi.

Anahtar Kelimeler:
YunusemreBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel