Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Başkan Kayda, 25 milyonluk yatırımı inceledi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçe merkezinde yaşanan ve su baskınları sorununu çözecek olan 25 milyon TL’lik ve 25 kilometrelik yağmur suyu hattı çalışmasını yerinde inceledi.

Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca ile birlikte hat döşeme çalışmalarının sürdürüldüğü Atatürk Caddesi’nde incelemelerde bulunan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, devam eden yağmur suyu alt yapı projesi hakkında yüklenici firma sorumlusundan bilgi aldı.

Gelecek nesillere daha güzel bir Salihli bırakmak için alt ve üst yapı düzenlemelerini hayata geçirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Yıllardan beni Salihli’nin en büyük sorunu olan yağmur suyu çilesini sona erdirmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Yağmur Suyu alt yapı projesini hayata geçirdik. Çalışmalar dört bir koldan yüklenici firma tarafından devam ediyor. Sürdürülen çalışmalar nedeniyle yaşanan sıkıntılar, yakın zamanda projenin tamamlanmasıyla son bulacak. Vatandaşlarımıza çalışmalar nedeniyle gösterdikleri anlayış ve sabırdan dolayı teşekkür ediyorum“ dedi.

Anahtar Kelimeler:
SalihliBelediye Başkanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel