Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem şehzadeler belediyesi Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu

Alaşehir Belediyesi’nden hayvan üreticilerine destek

Alaşehir Belediyesi tarafından üretilen hayvan yemleri ilçede hayvancılıkla geçimini sağlayan çiftçilere yönelik destekleme kapsamında hibe olarak dağıtılıyor.

Alaşehir Belediyesi ilçede hayvancılıkla uğraşan çiftçileri desteklemeye devam ediyor. Belediye tarafından kendi bünyesindeki tesislerde üretilen hayvan yemleri ilçedeki çiftçilere hibe olarak dağıtılıyor. İlçede, Serinköy ve Kasaplı Mahallesindeki çiftçilere yem dağıtımı tamamlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kırsal Hizmetler Müdürü Emin Dikici, "Kırsal Hizmetle Müdürlüğü olarak, kırsal kesimdeki vatandaşlarımızın hayvancılığı geliştirmesi amacıyla başlattığımız yem bitkisi dağıtımını Yuvacalı, Serinköy ve Kasaplı Mahallemizle devam etmekteyiz. Daha önce Karacalar Mahallesinde dağıtım yapmıştık. Kırsal Hizmetler olarak çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
AlaşehirBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel