Öne Çıkanlar Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Manisa Büyükşehir Belediyesi Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

POLİSTEN DUMAN 2 OPERASYONU

 Edinilen bilgiye göre, Kula İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede “tablacı” veya “tütüncü” adı ile bilinen 5 adrese yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 3 işyeri sahibi hakkında yasal işlem yapıldı. Duman-2 operasyonunda 90 kilogram kıyılmış tütün, 3 bin 600 adet içlerine tütün doldurulmuş ve satışa hazır makaron ele geçirildi. 

Operasyonlar sonucunda M.T. isimli işyeri sahibine adli ve idari işlem başlatılırken diğer işyeri sahipleri G.A. ve M.T. hakkında idari işlem yapıldı. İşyeri sahiplerine toplam 28 bin 664 TL idari para cezası uygulandığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel