Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi Baba İlgilenir

Otomobiller Çarpıştı: 7 Yaralı!

Kırkağaç istikametinden Gelenbe Mahallesi yönüne gitmekte olan F.Ş. idaresindeki 45 PA 6051 plakalı otomobil ile yine aynı yönde seyreden B.A. idaresindeki 45 ZV 309 plakalı otomobil, Kırkağaç’ın Yağmurlu Mahallesi kavşağında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlar şarampole yuvarlandı. Kazada iki otomobilde bulunan toplam 7 kişi yaralandı. 
Yaralılar M.N.A., F.Ş., Ü.Ş., D.Ş., Ü.Ş. ile araç şoförü F.Ş., 112 acil ambulanslarıyla Kırkağaç ve Akhisar Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırılırken diğer araç sürücüsü B.A. ise kazayı hafif sıyrıklarla atlatarak ayakta tedavisi yapıldı. 
İki araçta da büyük maddi hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel