Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Hastaneden suçlu kaçırmak isteyenlere operasyon

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yakalanan cezaevi firarisinin, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastaneden kaçırılmasına yardım eden yakınlarından 2 kişi gözaltına alındı. 
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro ekipleri, hakkında kesinleşmiş 26 yıl 11 ay hapis cezası kararı ile 22 farklı suçtan yakalama emri olan Manisa E Tipi Kapalı Ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan firari S.K.'nin (31) sağlık kontrolü için götürüldüğü hastaneden kaçırılmasına yardım eden kişilerin yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi. 
Mustafa Kemal, Atatürk ve İstasyonaltı mahallelerinde Özel Harekat Polislerinin desteğiyle eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, S.K.'nin kaçmasına yardım ettiği belirlenen 2 kişiyi yakaladı. Turgutlu Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, işlemleri için Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. 
Zanlıların sağlık kontrolleri sırasında polis ve Özel Harekat ekipleri hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel