Öne Çıkanlar Başakşehir akhisar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü

FETÖ’nün "abla" yapılanmasına operasyon: 10 gözaltı

Manisa’nın Kula ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün "abla" yapılanması içerisinde oldukları gerekçesiyle 10 kişi gözaltına alındı.

Kula Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda, örgütün "abla" yapılanmasında bulundukları ve örgütün daha öncesinde kapatılan derneklerine yönetici ve üye oldukları belirlenen M.H, H.F, H.K, N.G, S.K, E.K, F.B, G.Ç., A.T. ve N.A olmak üzere 10 kadın gözaltına alındı.

Kula Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, işlemleri yapılmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Anahtar Kelimeler:
ManisaKULA İLÇESİ FETÖ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel