Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu genel kurmay başkanlığı niğde saldırısı

Fenalaşan yolcuyu kadın sürücü kurtardı

Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı toplu taşıma aracını kullanan ve Manisa’nın ilk kadın otobüs şoförü olan Fatma Güngör, 12 Nisan tarihinde seyir halindeyken fenalaşan kadın yolcuyu hastaneye yetiştirerek, hayatını kurtardı. Yaşanan o anlar araç kamerasına da yansıdı.

Manisa’nın tek kadın şoförü olan Fatma Güngör, 6 numaralı otobüs hattını kullandığı esnada kadın yolcunun fenalaşması üzerine Manisa Devlet Hastanesine yetiştirdi. Otobüs içerisindeki kamera kayıtlarına da yansıyan görüntülerde otobüsteki diğer yolcuların da fenalaşan yolcuyla ilgilendikleri anlarda Güngör, yolu açarak hastayı vakit kaybettirmeden hastaneye yetiştirdi.

Hastaneye yetişirdi, eşine bilgi verdi

Olayla ilgili konuşan Fatma Güngör, “Yolcum bir anda fenalaştı. Elimden gelen yardımı yapmaya çalıştım. Manisa Devlet Hastanesine yetiştirdim. Daha sonra da yolcumun eşini arayarak bilgi verdim. Sağlık durumu umarım iyidir” diye konuştu.

‘Canlarını bize emanet ediyorlar’

Güler yüzüyle yolcuları karşılayan, vatandaşların kadın otobüs şoförü görünce önceden şaşırdıklarını zaman geçtikçe alıştıklarını vurgulayan Fatma Güngör, “Manisa Büyükşehir Belediyesinin sağladığı istihdam ile işe başladım. Daha önce servis kullanıyordum. Manisa’nın tek kadın otobüs şoförü olmam sebebiyle ilk başlarda yolcular şaşırıyorlardı. Şimdilerde artık alıştılar ve destekliyorlar. Bizim görevimiz de vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek. Onlar canlarını bizlere emanet ediyorlar” dedi.

Bu arada Manisa Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Kadın Sürücü Kurtardı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel